Uskoro na nasem sajtu placanje digitalnim novcem

Uskoro na nasem sajtu placanje digitalnim novcem
17.03.2018.

Zelimo da vas obavestimo da cemo uskoro uvesti funkciju plaćanje računa i sa Bitcoinom i drugim digitalnim novcem kao što je Ethereum (ETH) Ripple (XRP) i Stelar (XLM), pored standardnih online placanja PayPal, E-bankinga, Telenor i Mts banke. Bitcoin je decentralizovana P2P valuta koja omogućava trenutne isplate. Koristite Bitcoin za kupovinu usluga otkljucavanja telefona daljinskim putem, ili u nasem servisu u Nortel Networks-u.

Šta je Bitcoin?

Bitcoin je decentralizovana valuta koja omogućava instant plaćanja svima koji se nalaze bilo gde u svetu. Ona nije centralizovan, tako da upravljanje transakcijama i izdavanje novca se vrši P2P mrežama. Za više informacija o Bitcoinu možete posetiti Bitcoin.org.

Zašto smo se odlučili za Bitcoin?

HaloHalo.rs je okrenut korisnicima. Mi zelimo da inoviramo i odgovara na nove izazove u online prostoru. U proteklom periodu, smo se trudili da unapredimo uslugu i postanemo prvi u ovom segmentu usluga. Smatramo sebe pionirima u online prostoru i inovacijama usluga. Budite uz nas, da zajedno menjamo web nebo na ovim prostorima. 

Vas HaloHalo.rs Team

Pretraživač
Najnovije vesti Ostale vesti
Novi Vivax Fly V1 pametni telefon
23.03.2018.
  Kompanija Vivax predstavila je Vivax Fly V1 , novi pametni telefon sa velikim ekranom 5,5“ i tankim okvirom koji pokriva gotovo celu prednju stranu uređaja. Telefon pokreće Mediatek procesor i najnoviji Android 8.0 Oreo...
5G telefoni stižu naredne godine
19.03.2018.
 5G telefoni stižu naredne godine Qualcomm žuri da primeni SG mreže te će, prema poslednjim najavama, obezbediti Snapdragon X50 modeme za 18 velikih proizvođača, uključujući ASUS, Fujitsu, HMD Global (Nokia), HTC,...