Uslovi korišćenja

Sajt www.halohalo.rs je vlasništvo firme Denker - servis komunikacione opreme.

 

Korišćenjem sadržaja, delom sadržaja sajta ili usluga koje pružamo smatra se ste pročitali i da se slažete sa ovim uslovima korišćenja.

 

Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja nemojte koristiti sadržaj, deo sadržaja ili usluge koje pružamo.

 

Denker servis ima autorska prava na sve sadržaje objavljene na sajtu (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela  sajta,  bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava  i podložno je tužbi.

 

Saglasni ste da se postupak izvršenja usluge koju pružamo na sajtu pokrene istovremeno sa vašim slanjem porudžbine. Nećete moći da otkažete porudžbinu nakon dobijanja email obaveštenja da je "Uplata primljena u obradi". Priroda usluge je takva da se ne može vratiti.

 

Prilikom plaćanja platnom karticom na sajtu, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici firme  koja obavlja procesiranje  platnih kartica. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka firma Denker  nema pristup podacima sa vaše platne kartice, pa samim tim ni ne može biti odgovoran za njihovu eventualnu zloupotrebu.

 

Zadržavamo pravo da iz ponude povučemo bilo koju uslugu, kao i da bez prethodne najave promenimo sadržaj i cene usluga.

Zadržavamo pravo promene uslova korišćenja u svakom trenutku i bez prethodne najave.

 

Korisnik je sam odgovoran za štetu ili gubitak podataka  koji nastanu kao posledica korišćenja sadržaja sajta .

Denker servis ne snosi odgovornost za eventualne greške u opisima usluga ili greške u tehničkim opisima elektronskih uređaja.

Denker servis ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od halohalo.rs domena.

 

 

Poslednja izmena:

29.10.2014 u 22:13

Pretraživač
Najnovije vesti Ostale vesti
Dekodiranje Android telefona operatera MetroPCS - Amerika
21.09.2017.
Čast nam je da vam predstavimo novu uslugu dekodiranja Android telefona američkog operatera Metro PCS. Mobilni telefoni sa operativnim sistemom Android kupljeni kod ovog operatera dekodiraju se korišćenjem preinstalirane aplikacije...
Servis dekodiranja Lumia telefona ponovo u funkciji
12.09.2017.
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je servis dekodiranja Lumia telefona ponovo uspostavljen. Cenu dekodiranja nismo menjali ali smo rok za izvršenje usluge skratili na minimum. Trudimo se da dekodiranje obavimo istoga...