Uslovi korišćenja

Sajt www.halohalo.rs je vlasništvo firme Denker - servis komunikacione opreme.

 

Korišćenjem sadržaja, delom sadržaja sajta ili usluga koje pružamo smatra se ste pročitali i da se slažete sa ovim uslovima korišćenja.

 

Ako se ne slažete sa uslovima korišćenja nemojte koristiti sadržaj, deo sadržaja ili usluge koje pružamo.

 

Denker servis ima autorska prava na sve sadržaje objavljene na sajtu (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela  sajta,  bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava  i podložno je tužbi.

 

Saglasni ste da se postupak izvršenja usluge koju pružamo na sajtu pokrene istovremeno sa vašim slanjem porudžbine. Nećete moći da otkažete porudžbinu nakon dobijanja email obaveštenja da je "Uplata primljena u obradi". Priroda usluge je takva da se ne može vratiti.

 

Prilikom plaćanja platnom karticom na sajtu, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici firme  koja obavlja procesiranje  platnih kartica. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja ceo proces plaćanja. Ni jednog trenutka firma Denker  nema pristup podacima sa vaše platne kartice, pa samim tim ni ne može biti odgovoran za njihovu eventualnu zloupotrebu.

 

Zadržavamo pravo da iz ponude povučemo bilo koju uslugu, kao i da bez prethodne najave promenimo sadržaj i cene usluga.

Zadržavamo pravo promene uslova korišćenja u svakom trenutku i bez prethodne najave.

 

Korisnik je sam odgovoran za štetu ili gubitak podataka  koji nastanu kao posledica korišćenja sadržaja sajta .

Denker servis ne snosi odgovornost za eventualne greške u opisima usluga ili greške u tehničkim opisima elektronskih uređaja.

Denker servis ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od halohalo.rs domena.

 

 

Poslednja izmena:

29.10.2014 u 22:13

Pretraživač
Najnovije vesti Ostale vesti
Dekodiranje Wiko telefona bez dolaska u servis
17.04.2017.
Lista Wiko telefona koji se mogu dekodirati daljinskim putem bez dolaska u servis je dopunjena novim modelima. Za podnošenje zahteva za kupovinu koda za daljnsko dekodiranje bez obzira na ugovornu obavezu dovoljan je samo imei broj....
Sniženje cena fabričkih kodova za Sony telefone
10.04.2017.
Cena fabričkih kodova za Sony Xperia telefone je snižena sa 3000 na 2500 dinara. Prednost dekodiranja fabričkim kodom je ta što sami kod kuće dekodirate telefon bez odlaska u servis na način koji je sam proizvođač predvideo.